Kayseri Okulları

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Türk milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı ve atamızın çocuklara armağan ettiği anlamlı gün 23 Nisan...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı veli, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile katılanların bando ile karşılandığı, öğrencilerimizin hazırladıkları birbirinden renkli gösteri ve danslarla görsel bir şölene dönen, mutlulukla söylenen marş seslerinin yükseldiği programla coşku içinde kutlandı.
Atamızdan aldığımız güçle ve ilkelerinin ışığında yürüdüğümüz bu yolda edindiğimiz tüm değerlerle dünya çocuklarını kucaklıyor, barış dolu nice 23 Nisan’ları kutlamayı diliyoruz.

Videoyu izlemek için tıklayınız.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr